Ügyfélszolgálat: +36 20 939-2035 Nyitvatartás: H-Cs: 08:00-16:30, P: 08:00-14:00, hétvégén zárva

Cégismertető

Cégismertető

Cégünk 1999-ben alakult, azóta folyamatosan fejlődünk. E fejlődés keretében került átalakításra weboldalunk. Fő profilunk a hazai cégek számára szükséges nyomtatványok illetve marketing-anyagok elkészítése. A megrendelést követően a teljes munkafolyamat (az előkészítéstől a kiszállításig) egy kézben van. Ügyfeleink igényeihez igazodva részfeladatokat is elvállalunk.

Miért készült ez a honlap?

Tapasztalataink szerint névkártyákkal és meghívókkal a nyomdák túlnyomó többsége nem foglalkozik. A nagyobbak gépparkjuk illetve rugalmatlanságuk, a kisebbek a relatíve nagy élőmunka ráfordítás és a nagy hibalehetőség miatt.

Ezek megoldására fejlesztettük ki honlapunkat. Nálunk egyszerűen megrendelheted saját nyomtatványaidat! Igyekeztünk minél érthetőbben, egyszerűbben kialakítani, hogy könnyedén használhasd. Rengeteg előre elkészített sablon és betűtípus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet. Lehetőség van már meglevő cégemblémák beillesztésére vagy saját tervezésű névjegyek/meghívók feltöltésére is.

Amennyiben nem tudsz választani a weboldalon található sablonok közül és nincs névjegykártya szerkesztő programod, oldalunkról ingyen letölthető professzionális, magyar nyelvű, könnyen kezelhető programot ajánljuk.

Kövesd az útmutatót és készítsd el saját tervezésű nyomtatványaidat!

Mindezt kényelmesen, a számítógép előtt ülve elvégezheted! Nem kell egy lépést sem tenned, sorban állnod vagy órákat utaznod! Rendelésed elküldése után pár napon belül kézbeveheted az általad megtervezett és megrendelt terméket.

Próbáld ki szolgáltatásainkat!