Ügyfélszolgálat: +36 20 939-2035 Nyitvatartás: H-Cs: 08:00-16:30, P: 08:00-14:00, hétvégén zárva

2018
Jul
19

Motivációs 3D bélyegző – Motiváljunk gyereket csokoládé nélkül!

(AR) 3D bélyegző méhecske beolvasása

Colop 3D (AR) bélyegző – egy jutalompecsét beolvasása

Motiváljunk gyereket csokoládé nélkül! – A motivációs 3D bélyegző

Gyerekes szülők tapasztalják, hogy olykor nehezen halad a házifeladat, a nyári melegben nincs kedve senkinek elpakolni a lego darabokat (amik, ugye megérezve a szülői talp vagy tenyér közelségét azonnal az éles, hegyes, szúrós felükkel fordulnak felfelé), nem halad a kötelező olvasmány és ilyenkor a gyengéd rábeszélés megkísérlése után végső megoldásként előkerül : A CSOKI. Ilyenkor a Lego-k visszarepülnek a dobozukba, a füzetek tessék-lássék kinyitódnak, a könyvek is előkerülhetnek a polcról. De mit tegyen a szülő, óvónő, tanár, bébiszitter, ha változatosság gyanánt csokimentes megoldásokra „fáj a foga”? Legyen kreatív! Modern, menő, interaktív… Itt már fel is adhatnánk a csoki után nyúlva, de állj! A (AR) 3D motivációs bélyegző egy 2018-as újdonság a Colop-tól, egy olyan bélyegző, melynek kétdimenziós lenyomata a mobiltelefon kameráján keresztül nézve életre kel, 3D animációvá válik, igazi virtuális 3D élményt nyújtva.

AR bélyegző a kiterjesztett valóság

GIF vagy 3D bélyegző a csokimentes motivátor

Hogyan működik?

Egyszerű: kell hozzá egy mobil eszköz (anya, apa, tesók, stb ilyenkor jó pontokat szerezhetnek) tablet vagy okostelefon és egy ingyenesen letölthető alkalmazás ( COLOP [AR] STAMP App Google PlayenApp Sore-on) életre kelti a bélyegzőlenyomatot. Az alkalmazás felismeri az AR-nyomtatást a mobileszköz kameráján keresztül, és megjeleníti a megfelelő animációt. Ide kattintva megnézhetsz egy videót róla.

3D bélyegző használata

Hogyan használd a Colop AR kiterjesztett valóság bélyegzőt?

Gyűjtőszenvedély

Gyerekek szeretnek apróságokat gyűjteni, legyen az játékfigura, üveggolyó vagy pecsét. A 3D bélyegző jó, mert meg lehet mutatni otthon anyának-apának, hogy milyen ügyes is volt, megcsinálta jól a feladatot, és a jutalomnak is együtt örülhet a család. A gyerek elvégzi a feladatot, megkapja a pecsétjét, és a szülők segítségével megnézi a telefon kijelzőjén pörgő-forgó táncoló csillagot. Hát nem jó móka? És végre a szülőknek is megmarad egy kis csoki.

"Colop

4féle mintával kapható már:

Colop motivátor AR bélyegző minta készlet

Colop 3D bélyegző minta készlet: méheske, csillag, izzó, varázspálca

Letölthető innen:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.colop.arstampmotivational

AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/ar-stamp-motivational/id1333534954?l=de&ls=1&mt=8

További részeteket a gyártó COLOP honlapján találhattok.

"Colop

Colop AR 3D bélyegző app használata

Colop AR applikáció kisgyermek kezében